CORONAVIRUS – BELANGRIJKE ACTUELE INFORMATIE

Update 06 maart 2020

Geachte relatie,

Graag informeren we u over de actuele situatie betreffende onze fabriek en toeleveranciers in China:
Op dit moment hebben ca. 45% van onze medewerkers de werkzaamheden hervat. Een groot deel van het personeel is nog in quarantaine, en zal over maximaal 14 dagen het werk mogen hervatten. We gaan er van uit dat er geen verdere vertragingen zullen optreden en dat we alle medewerkers in goede gezondheid mogen ontvangen, zodat over twee weken de productie weer in volle gang zal zijn.

Het KONNEX-team

Update 12 februari 2020

Geachte relatie,

Wij willen u vandaag informeren dat de Chinese regering verdere maatregelen heeft afgekondigd om een mogelijke verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
Voor het hervatten van de werkzaamheden in onze fabriek is, onder voorbehoud, 25/02/2020 als datum bevestigd.
Deze bevestiging bevat een beperking, die geldt voor werknemers uit Wuhan en de omliggende provincies, deze werknemers zullen na aankomst 14 dagen worden geïsoleerd.
We gaan ervan uit dat het volledige personeelsbestand pas medio maart beschikbaar zal zijn.

Het KONNEX-team

Update 2 februari 2020

Geachte relatie,

De Chinese regering heeft aanvullende maatregelen voor bepaalde provincies afgekondigd; de industriële en logistieke sector moeten hun activiteiten nog een week staken, d.w.z. tot 17 februari 2020. Deze beslissing zal tot vertragingen leiden bij openstaande antwoorden op lopende projecten en op openstaande aanbiedingen. Bovendien wordt het steeds waarschijnlijker dat er vertragingen zullen optreden in de levering van uw bestellingen. Wij bieden u onze excuses hiervoor aan.

Het KONNEX-team

Info 30. januari 2020

Geachte relatie,

Vanwege de huidige ontwikkeling met betrekking tot het coronavirus, wereldwijd en in China, willen wij u bij dezen informeren dat er vertragingen kunnen optreden bij de levering van uw bestellingen. Dit is ook van invloed op openstaande antwoorden op lopende projecten en op offertes die nog openstaan.

Zoals door de media reeds is aangekondigd, heeft de Chinese regering de officiële vakantie ter gelegenheid van het Chinese Nieuwjaar met drie dagen verlengd. Bovendien heeft de regering de industriële en logistieke sector bij besluit van 28.01.2020 verplicht om hun activiteiten op te schorten tot 09.02.2020 om verspreiding van het virus te voorkomen.

Aangezien het lokale en langeafstandsvervoer slechts beperkt functioneert, wordt de terugkeer van werknemers die voor de festiviteiten in grote aantallen naar huis zijn gereisd, bemoeilijkt.

Zodra we hier updates over ontvangen, zullen we u daar onmiddellijk van op de hoogte brengen. Wij vragen om uw begrip hiervoor.

Het KONNEX-team