Ontwikkeling

Wat wij niet bieden, ontwikkelen wij voor u” – dat is onze leidraad en stimulans.
Wij helpen u graag bij de ontwikkeling en constructie van producten en componenten, van de eerste schetsen en ontwerpen tot en met de productie – die door consequente uitbesteding vaak in verrassend kleine hoeveelheden kunnen worden gerealiseerd.

Het Konnex team van ingenieurs en ontwerpers uit China ondersteunt u bij alle details van de constructie, zoals het maken van technische tekeningen. In de productie beschikken wij over een breed scala aan beproefde processen.

Werktuigbouw

Konnex Group vertrouwt uitsluitend op haar eigen gereedschappen voor werktuigbouw als kerntechnologie voor het vervaardigen van serieproducten. Stans- en vervormgereedschappen en gietgereedschappen voor zink en kunststof worden door Konnex Group zelf ontworpen en vervaardigd. Door het gebruik van sequentiële volggereedschappen kunnen ook grote volumes tegen uitstekende voorwaarden worden aangeboden.

‘Wat we niet hebben, ontwikkelen we voor u’

Privacybeleid | De inhoud van het online-aanbod van KONNEX BV is auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik van onze afbeeldingen, foto’s, video’s en teksten in andere elektronische of gedrukte media is niet toegestaan zonder onze schriftelijke toestemming.