De onderneming

De Konnex Group heeft haar wortels in een door Roelof Gunneman in 1947 opgerichte Nederlandse handelsonderneming. In 1999 wordt het bedrijf omgedoopt tot Konnex B.V. als gevolg van de aankoop van een importeur van Italiaanse kettingen, eveneens opgericht in 1947.

In 2001 wordt in Mettmann de Duitse Konnex GmbH opgericht, samen met een Duitse partner die goederen uit China importeerde. Deze partner gaat later met pensioen en het bedrijf verhuist naar Velbert.

In 2004 wordt de dochteronderneming KONNEX Ltd opgericht in China. Hier worden voor Rittal klantspecifieke producten (kabelmanagementsystemen) vervaardigd. In 2013 wordt Konnex Group verder uitgebreid met de overname van Ruthenbeck.

Als industrieel toeleverancier zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van complexe producten van metaal, kunststof of een combinatie van deze twee materialen. Onze fabriek in China produceert snel, efficiënt en volgens Europese kwaliteitsnormen. In de gehele productieketen worden de producten onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole door de Europese vestigingen.

Cultuur

Motto

Op communicatie gebied streven we naar een open en eerlijke omgang en een respectvolle en eerlijke samenwerking op ooghoogte. Daarnaast zetten wij onze ervaring en expertise in voor de uitbreiding naar nieuwe markten.
Ons motto is: Wat we nog niet aanbieden, ontwikkelen we voor u.

Visie

Ons uitgangspunt is marktgerichtheid op de lange termijn. Ons denken drijft ons om nieuwe doelen te bereiken.

Missie

Samen voor het hoogst haalbare gaan.
Het scheppen van „Win-win situaties tussen twee bedrijven“.

Jobs

Begin je carrière bij Konnex! In een vriendelijk en collegiaal georiënteerd team vindt u een breed scala aan interessante taken in het ontwerpen, produceren en verkopen van artikelen voor industrieel gebruik. Als u niet kunt vinden wat u zoekt in onze huidige vacatures, aarzel dan niet om ons een spontane sollicitatie te sturen met een nauwkeurige beschrijving van uw beroepskwalificaties.

Privacybeleid | De inhoud van het online-aanbod van KONNEX BV is auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik van onze afbeeldingen, foto’s, video’s en teksten in andere elektronische of gedrukte media is niet toegestaan zonder onze schriftelijke toestemming.