Montage en verpakking

Montage und verpackung

Met vier flexibele assemblage- en verpakkingslijnen is Konnex zeer veelzijdig op het gebied van assemblagemodules en kan het zijn klanten efficiënte oplossingen voor hun producten presenteren.

Opslag

Lagerung

Konnex kan de gehele supply chain voor de klant tot aan de eindbestemming beheren. Zeewaardige verpakkingen in China, douaneafhandeling, transport per schip, opslag in China, Duitsland of Nederland en verzending wereldwijd tot aan de voordeur; dit alles wordt door Konnex verzorgd. Dankzij gedigitaliseerd voorraadbeheer en met behulp van een barcodescanner leveren wij altijd de goederen van onze klanten in de juiste hoeveelheid, op het juiste moment en op de juiste plaats.

Sourcing

Sourcing

De Konnex Group biedt sourcing diensten aan ondernemingen die in China willen inkopen, maar daar niet actief willen worden. Ook kunnen we kleinere volumes inkopen voor de klant in China en de goederen laten testen op conformiteit met de specificaties en op verzoek beschikbaar stellen bij een van de bedrijven van de ondernemingsgroep.

Logistiek

Logistik

KONNEX kan de volledige supply chain voor de klant tot aan de eindbestemming beheren. Zeewaardig verpakken in China, douaneafhandeling, transport per schip, opslag in China, Duitsland of Nederland en verzending wereldwijd tot aan de voordeur; dit alles wordt door KONNEX verzorgd. Dankzij gedigitaliseerd voorraadbeheer en met behulp van een barcodescanner leveren wij de goederen van onze klanten altijd in de juiste hoeveelheid, op het juiste moment en op de juiste plaats.

Privacybeleid | De inhoud van het online-aanbod van KONNEX BV is auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik van onze afbeeldingen, foto’s, video’s en teksten in andere elektronische of gedrukte media is niet toegestaan zonder onze schriftelijke toestemming.